How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis gentleman ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake. Teleoutlet kan i samarbeid med Klarna tilby følgende betalingsalternativer:

Kameraet er litt for likt forgjengeren og batterilevetiden er bare Okay, Males vi må fortsatt regne den som en oppgradering.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom 80-100%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

Kjøp mobil i Billigkroken vår Billigkroken er en nyhet som website betyr at du kan skaffe deg en NestenNy-mobil med opptil 60% rabatt! Perfekt for deg som er ute etter å gjøre et skikkelig varp.

Nybrukt er en ny markedsplass som leverer brukte mobiler med garanti og returrett gjennom våre partnere Release, Teleoutlet og Hulii. Trygt for deg og snill med lommeboka, samtidig som du bidrar til å gi brukte mobiler et lengre liv.

Utforsk den høyteknologiske verden av Apple med vår litt brukte iPhone 12 Professional. Denne toppmoderne smarttelefonen leverer en overlegen brukeropplevelse, alt til en redusert pris.

Ettersom vi har anstrengt oss for å finne de beste tilbudene, slipper du denne anstrengelsen. Nedenfor har vi samlet noen lenker til forhåndsbestillinger, og du finner de beste tilbudene denne uken, i tillegg til egne bokser med fakta om de ulike iPhone-modellene. 

Lengre ned finner du også en hendig sammenligningstabell med tilbud fra alle de største forhandlerne, sammen med noen techniques for hvordan du skal sikre deg det beste tilbudet.

Gå inn på Nybrukt mobil og finn den mobilen som passer for deg. Du kan velge mellom et bredt utvalg av iPhone og Samsung.

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Details Rollover og bruk i EU/EØS.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Report this wiki page